Bilderberg Hotel De Klepperman

4 sterren

Het Bilderberg Hotel De Klepperman is gevestigd in Hoevelaken, een gezellig dorpje in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug en Amersfoort. U profiteert hier van gratis parkeergelegenheid en comfortabele kamers.

Het hotel heeft een wellnesssalon voor ontspanning. U kunt een hele dag behandelingen en massages reserveren. Na 18:00 uur is de wellnessruimte gratis te gebruiken door gasten van het hotel. Voor een toeslag kunt u naar de sauna, het solarium en een wellnessbad, of gebruikmaken van de fitnessruimte voor een training.

De luxueuze kamers van het Bilderberg Hotel De Klepperman bevinden zich in een aparte vleugel en beschikken over een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een bad. De kamers hebben ook een zithoek en een bureau. U begint de dag goed met een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet.

In Eethuys 't Backhuys worden lunch en diner geserveerd in een traditionele omgeving met originele kenmerken, zoals houten balken. U kunt in een knusse, ongedwongen sfeer genieten van een lekkere maaltijd.

Het Bilderberg Hotel De Klepperman vormt een prachtige uitvalsbasis voor een verkenning van de omliggende natuurgebieden en dorpen. U kunt een bezoek brengen aan Amersfoort voor winkelplezier en een stukje cultuur. Amsterdam ligt op slechts 30 minuten rijden van het hotel.

Prijs vanaf: € 89,00
Bilderberg Hotel De KleppermanBilderberg Hotel De KleppermanBilderberg Hotel De KleppermanBilderberg Hotel De KleppermanBilderberg Hotel De KleppermanBilderberg Hotel De KleppermanBilderberg Hotel De KleppermanBilderberg Hotel De KleppermanBilderberg Hotel De KleppermanBilderberg Hotel De Klepperman