Campanile Hotel & Restaurant Amersfoort

3 sterren

Het Campanile ligt aan de A1/E231, aan de rand van Amersfoort, op slechts 6 km van het stadscentrum. Bij warm weer kunt u gebruikmaken van het intieme tuinterras.

Elke kamer van het Campanile Hotel & Restaurant Amersfoort beschikt over satelliet-tv, een bureau en een dienblad met koffie- en theezetfaciliteiten en koekjes. U kunt ook gratis gebruikmaken van een Wi-Fi-hotspot.

Het Campanile Restaurant serveert traditionele Nederlandse gerechten voor de lunch. In de avonduren wordt er een breed scala aan internationale à la carte-gerechten geserveerd. Daarnaast is er ook een voorgerechten- en dessertbuffet.

Het historische centrum van Amersfoort, met het Mondriaanhuis en Museum Flehite, ligt op minder dan 10 minuten rijden. Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt op minder dan 25 minuten rijden van Hotel Campanile.

Prijs vanaf: € 50,00
Campanile Hotel & Restaurant AmersfoortCampanile Hotel & Restaurant AmersfoortCampanile Hotel & Restaurant AmersfoortCampanile Hotel & Restaurant AmersfoortCampanile Hotel & Restaurant AmersfoortCampanile Hotel & Restaurant AmersfoortCampanile Hotel & Restaurant AmersfoortCampanile Hotel & Restaurant Amersfoort