Hotel de Tabaksplant Amersfoort

3 sterren

Dit monumentale 17e-eeuwse hotel in het historische hart van Amersfoort is een uitstekende uitvalsbasis in het stadscentrum. Hotel de Tabaksplant beschikt over smaakvolle kamers. In de hele bed & breakfast kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Hotel de Tabaksplant biedt een verscheidenheid aan comfortabele en luxe kamers. Alle kamers hebben gratis koffie- en theefaciliteiten.

U kunt genieten van een heerlijk continentaal ontbijt in de ontbijtzaal, die is ontworpen door de lokale kunstenares Marian Dessing. De bijzondere details, zoals motieven in de vorm van tabaksbladeren, verwijzen naar de historische achtergrond van de bed & breakfast: het pand behoorde ooit toe aan de eigenaar van een tabaksplantage.

U kunt profiteren van korting op parkeertarieven in een nabijgelegen parkeergarage.

Prijs vanaf: € 65,00
Hotel de Tabaksplant, Amersfoort onze mooie, gezellige en rustige stadstuin.Hotel de Tabaksplant AmersfoortHotel de Tabaksplant Amersfoort gezellige stadstuinHotel de Tabaksplant Amersfoort gangHotel de Tabaksplant AmersfoortHotel de Tabaksplant AmersfoortHotel de Tabaksplant AmersfoortHotel de Tabaksplant AmersfoortHotel de Tabaksplant AmersfoortHotel de Tabaksplant Amersfoort