Landgoed ISVW Leusden

3 sterren

Het ISVW is een hotel in een rustige bosrijke omgeving vlak bij de A28 in Amersfoort. Dit hotel heeft het Green Key-keurmerk en is hiervoor met goud bekroond. Het biedt moderne kamers met een balkon. Het biedt tevens gratis WiFi en een weelderig terrein met een terras.

De kamers van Landgoed ISVW zijn voorzien van extra lange bedden, een flatscreentelevisie en uitzicht op het omliggende bos. Elke kamer heeft ook een eigen badkamer met een bad of een douche.

Landgoed ISVW ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Amersfoort. Utrecht met het Rietveld Schröderhuis vindt u op 20 minuten rijden met de auto. De Utrechtse Heuvelrug is in 15 minuten met de auto te bereiken.

Gasten kunnen ontspannen met een boek in de bibliotheek of genieten van een drankje in de bar. Het hotel heeft tevens een à-la-carterestaurant met gastronomische gerechten, die bereid zijn met voornamelijk biologische producten.

Prijs vanaf: € 75,00
Landgoed ISVW LeusdenLandgoed ISVW LeusdenLandgoed ISVW LeusdenLandgoed ISVW LeusdenLandgoed ISVW LeusdenLandgoed ISVW LeusdenLandgoed ISVW LeusdenLandgoed ISVW LeusdenLandgoed ISVW LeusdenLandgoed ISVW Leusden