'In Negentienvijf'

Het In Negentienvijf ligt u in het historische hart van Amersfoort en biedt stijlvolle accommodatie met authentieke decoraties. De kamers zijn voorzien van gratis WiFi, een Nespresso-machine en een flatscreen-tv met een dvd-speler.

De beide kamers op de begane grond hebben hardhouten vloeren, klassiek meubilair en een gezellige zithoek. Gasten kunnen elke ochtend genieten van een continentaal ontbijt dat geserveerd wordt op de eettafel.

Er bevindt zich een gemeenschappelijk terras in de achtertuin waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de tuin. Hier zijn ook barbequefaciliteiten beschikbaar.

Het Mondriaanhuis ligt op 300 meter loopafstand van het In Negentienvijf. Het centraal station van Amersfoort kan op 1,4 kilometer afstand gevonden worden en biedt uitstekende verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Er bevindt zich op 10 minuten loopafstand een gratis openbare parkeergarage.

Prijs vanaf: € 85,00
Hotels in Amersfoort "In negentienvijf"Hotels in Amersfoort "In negentienvijf"Hotels in Amersfoort "In negentienvijf"Hotels in Amersfoort "In negentienvijf"Hotels in Amersfoort "In negentienvijf"Hotels in Amersfoort "In negentienvijf"Hotels in Amersfoort "In negentienvijf"Hotels in Amersfoort "In negentienvijf"