Princess Hotel Amersfoort

3 sterren

Princess Hotel Amersfoort ligt net buiten Amersfoort en heeft een ruim terras met een schaduwrijk zitgedeelte. Het hotel bevindt zich op minder dan 50 meter van de dichtstbijzijnde bushalte.

Alle kamers van Princess Hotel Amersfoort beschikken over gratis WiFi en een moderne eigen badkamer. Sommige kamers bieden uitzicht op de tuin.

Het centrum van Amersfoort met het Mondriaan Huis en het Flehite Museum, ligt op 3 km van Princess Hotel Amersfoort. Vanaf het hotel is het ook maar 5 minuten rijden naar het Dierenpark Amersfoort.

Het hotel heeft een 24-uursreceptie en biedt gratis openbare parkeergelegenheid bij de accommodatie. Gasten kunnen fietsen huren en er kan worden gezorgd voor lunchpakketten. Het hotel biedt ook 2 oplaadmogelijkheden voor elektrische auto's.

Prijs vanaf: € 50,00
Princess Hotel AmersfoortPrincess Hotel AmersfoortPrincess Hotel AmersfoortPrincess Hotel AmersfoortPrincess Hotel AmersfoortPrincess Hotel AmersfoortPrincess Hotel AmersfoortPrincess Hotel AmersfoortPrincess Hotel AmersfoortPrincess Hotel Amersfoort