Queens Vorstelijk Genieten

Queens Vorstelijk Genieten bevindt zich tegenover de Sint-Joriskerk in het centrum van Amersfoort. Deze intieme Bed & Breakfast biedt moderne accommodatie met originele interieurdetails en gratis WiFi.

Alle kamers van het Queens Vorstelijk Genieten zijn voorzien van een bank en een flatscreen-tv met kabelkanalen. De kamers hebben ook een balkon en koffie- en theefaciliteiten. Sommige hebben een keuken.

Het Mondriaanhuis en het Flehite Museum zijn te voet binnen 5 minuten te bereiken. In 30 minuten rijdt u naar Utrecht. Het centrum van Amsterdam bevindt zich 50 km verderop.

Het Queens Vorstelijk Genieten biedt een standaard ontbijtarrangement, en ook wat luxueuzere opties zoals een Prosecco-ontbijt. U kunt genieten van een high tea en tapas. Daarnaast zijn er lunchpakketten verkrijgbaar voor bijvoorbeeld een dagje uit.

Prijs vanaf: € 70,00
Queens Vorstelijk GenietenQueens Vorstelijk GenietenQueens Vorstelijk GenietenQueens Vorstelijk GenietenQueens Vorstelijk GenietenQueens Vorstelijk GenietenQueens Vorstelijk GenietenQueens Vorstelijk GenietenQueens Vorstelijk GenietenQueens Vorstelijk Genieten